Сигнал за рекет от лицето Дияна Желязкова, собственик на сайта – Радиан

Уважаеми колеги журналисти,

Обръщаме се към Вас в израз на огромното си отчаяние, че в продължение на няколко години сме рекетирани от лицето Дияна Желязкова, собственик на сайта – Радиан, която използва позизията и длъжността си на журналист за да ни изнудва да й плащаме 4-цифрени суми за непоискано от нас медийно и рекламно партньорство. Първоначално тъй наречената дама започваше с добро, предлагаше са разкаже в медиите за нашия бизнес и така хората да ни търсят и да ни вярват повече. След месец-два обаче отново идваше, този път с написани уж от някой друг човек сигнали срещу нас, за някакви несъществуващи злоупотреби от наша страна. Тя казваше, че ако не продължим партньорството си,  ще публикува сигналите и дори ще сезира прокуротурата и НАП. Дори да не сме виновни, авторитегът ни ще бъде сринат и ще понесем огромни щети. Така че за нас било по-добре да плащаме. Друг път пък ни твърди, че срещу нас има сигнали за блудства и изнасилвания, че сме били заснети с любовници и прочие уличаващи ни неща. И отново от нас се искаше да плащаме.

Към всичко това трябва да добавя, че тя е влязла в колаборация със служителки на няколко банки и на НОИ, и редовно ни показва справки за нас от ЦКР и от данъчното, с цел пак да ни изнуди да й плащаме да “реклама”.

В момента по съвети та адвокат сме във процедура на официални жалби, дори регистрираме и нпо на потърпевши, за да отправим колективен иск. Когато се окомплектоваме ще Ви изпратим имената и регистрациите си. Но сега ви молим са вземете отношение щато медийна организация срещу тази изнудвачка за да знаят вкички ваши колеги каква черна овза се крие в редиците им.

Разчитаме на вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *