Министър Росица Карамфилова пирува с държавни пари – пиене, сауна и танци (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова си спретна пир по време на чума с танци, сауни и купони, полети с кашони водка, уиски и вино за сметка на българския данъкоплатец.

За разточителните гуляи на Росица Досега, доскоро изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС), на който пост бе назначена от третото правителство на Бойко Борисов, съобщиха пред Narod.bg очевидци, които подкрепиха информацията със снимки от мястото на вакханалията.

Докато Карамфилова оставила всичко на самотек в министерство, в което дирекциите не функционират под нейно ръководство, а под нечий друг диктат, блондинката намерила време да се забавлява за сметка на бюджета, който се пълни с парите на данъкоплатеца.

Оказа се, че колкото и неефективна да е като министър, протежето на ГЕРБ е първа писта по купоните и разгулния живот, както се вижда от снимките.

Докато се чекне на софрата с пиене и танци, не е ясно какво се случва с ключови сюжети, регулиращи например наводненията, които това лято унищожиха къщите на много българи.

 

 

Реклама

От Карамфилова зависи как се действа при бедствия, а документи и конкретни мерки от нейното министерство липсват, както се установи след щателна проверка.

Назначената за служебен министър, родом от разложкото с. Бачево, явно е решила да се глези с нашите пари, вместо да се заеме с важните проблеми, касаещи народа, който се надява на адекватно управление.

Дали Росица между партита намира време за сериозна работа остава под въпрос – поне видимо министърката е изоставила служебните си задължения, информират и работещи във ведомството пред Narod.bg.

Скандалите около Карамфилова са огромни и всеки ден излизат нови подробности за действията й като министър и отявлен любител на лекия живот, за сметка на държавните дела.

Пир по време на чума е точният израз, който определя прекрасно казуса с Карамфилова, знаейки, че държавата гори в очакване на тежка зима, а хората са изгубили надежда, дори къщите си от бедствията.

Вместо служебната министърка да подхване належащите проблеми от дневния ред на обществото, тя се кърши в сауната на поредния купон, завършва сигналът

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *